To skuespillere, der for første gang sætter hinanden stævne på en teaterscene. Den ene er talentfuld – den anden er fuld af talent … eller hedder det mon: var?

I 2024 kan de fejre 100 års fødselsdag – tilsammen! Den ene 24 og den anden 76 – og vi siger ikke, hvem der er hvad! I 2023 kom de ved et tilfælde til at spille sammen en hel sommer – og opdagede at de lo ad det samme.

Den gamle er ved at starte prøver på sin afskedsforestilling, hvor han for allersidste gang, skal spille den store hovedrolle i ”Sommer i Tyrol” – Leopold. Han er ganske vist efterhånden alt for gammel til rollen, men han har spillet den så mange gange – og der er jo også noget, der hedder sminke. Måske skulle man overveje to lag? Men årlrajt … måske kan han få producenten overtalt til at lade lillebroren spille rollen som piccolo i Den Hvide Hest? De starter prøver, hvor den ene har erfaring, men den anden viser sig at ha’ det, man kalder ”funny bones” – altså et næsten overskyggende talent. Er der basis for jalousi? Den store aldersforskel mellem de to brødre kaster hele tiden skygger… Kan et menneske ligefrem drives til mordforsøg? Det spidser til… MEN SÅ SKER DER NOGET!!! Det var også på tide.

AF OG MED: Flemming Jensen og Lukas Birch

INSTRUKTØR: Lars Knutzon

MUSIK:  Lars Fjeldmose