Skønne evergreens, vidunderlige wienervalse og dejlige melodier fra kendte musicals er på programmet ved den festlige nytårskoncert på Mors. Caspar Phillipson er den syngende vært, og solist er Lise Baastrup Nielsen. De er hver for sig kendt fra både film, teater og tv, og senest begge i DRs tv-serie Orkestret.

Deres samspil bliver festligt. Publikum kan blandt andet se frem til en indsmigrende duet, Somethin´ Stupid som mange kender i enten versionen med Frank Sinatra og hans datter Nancy – eller senere med Robbie Williams og Nicole Kidman.

Ingen nytårskoncert uden de traditionelle, kendte og elskede værker fra Wien, men der bliver også plads til musicalhits som I get a kick out of you fra Cole Porters Anything Goes, hvorfra vi også skal høre orkestret spille den fantastiske ouverture.

Se frem til at høre Lise Baastrup Nielsen i det storslåede nummer Willkommen fra musicalen Cabaret, og så skal Lise og Caspar selvfølgelig også runde nogle danske evergreens – blandt dem Skibet skal sejle i nat.

Mon vi får det længste kys i symfoniorkestrets nytårskoncert-historie?

 

Tekst: Aalborg Symfoniorkester

Dirigent: Cathrine Winnes

Vært og solist: Caspar Phillipson

Solist: Lise Baastrup Nielsen